Pianokurssit

 

Kurssit musiikkiopistoissa

Pianistien kurssit musiikkiopistoissa ovat useimmiten yksipäiväisiä. 
Ne sisältävät yleisluennon opettamisesta ja ohjelmistosta sekä oppilaiden kanssa työskentelyä.  Kaikki oppilaat voivat soittaa omaa ohjelmistoaan.  Tunneilla keskitytään kappaleiden sisältöön, esittämiseen ja teknisiin ongelmiin.  Tarvittaessa olen konsultoinut myös uuden ohjelmiston kanssa.  Olen pitänyt myös tekniikkatunteja ja olemme tarvittaessa soittaneet harjoituksia.  


Kesäkurssit


Kesäkurssit kestävät neljästä päivästä viikkoon.  Kursseilla on mahdollista keskittyä soittamiseen intensiivisesti. Harjoittelumahdollisuudet on pyritty järjestämään niin, että oppilaat voivat harjoitella mahdollisimman paljon.  Kesäkursseilla on ollut mahdollisuus myös aloittaa pianonsoiton opiskelu. 

 

Játékok kurssit

Játékok kurssit esittelevät György Kurtágin pianomusiikinkokoelmaa Játékok.  Erityisesti keskityn kokoelman pianopedagogiseen antiin.  Kurssit soveltuvat musiikkioppilaitoksiin kaikille tasoille sekä didaktiikan opiskelijoille. 


Kamarimusiikkikurssit

Kamarimusiikkikursseilla syvennytään yhteissoittoon.  Kursseille voi osallistua erilaiset kokoonpanot.  Kurssit soveltuvat musiikkioppilaitoksiin kaikille tasoille.